Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milli Eğitim Bakanı Istifa - Almanya Hukumetinde Ikinci Intihal Vakasi Milli Egitim Bakani Istifa Etti _ Sözcü gazetesi eğitim editörü sultan uçar, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve istifasının kabul edilerek kesinlik kazandığı bilgisini resmi twitter hesabından paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Istifa - Almanya Hukumetinde Ikinci Intihal Vakasi Milli Egitim Bakani Istifa Etti _ Sözcü gazetesi eğitim editörü sultan uçar, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini ve istifasının kabul edilerek kesinlik kazandığı bilgisini resmi twitter hesabından paylaştı.. Mustafa aykın isimli kişinin türkiye gerçekleri isimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım. Milli eğitim bakanlığı'nın bütçesine bakarsanız, yatırım bütçesinin milli eğitim bakanı ziya selçuk'un öğretmen maaşlarıyla ilgili sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, selçuk'a istifa çağrısı yaptı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilerek, kesinleştiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Milli eğitim bakanı'nı istifa ettirmiş.

Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Selçuk'un, resmi instagram sayfasında yaptığı hamleler dikkat çekiyor. Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil. İntenette böyle bir şey gördüm.

Iktidara Yakin Gazeteci Abdulkadir Selvi Acikladi Milli Egitim Bakani Ziya Selcuk Istifa Etti Mi
Iktidara Yakin Gazeteci Abdulkadir Selvi Acikladi Milli Egitim Bakani Ziya Selcuk Istifa Etti Mi from www.gunboyugazetesi.com.tr
Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Bunu öngören bir iktidarın ilk yapacağı iş, öğretmenlerin hemen aşılanması olurdu, ama öyle yapılmadı. Emre kongar ve tele1 genel yayın yönetmeni merdan yanardağ, 18 daki̇ka'da, akp'nin uzaktan eğitimle verdiği gizli mesajı ve öğrencileri manipüle. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sözcü gazetesi sutan uçar, sosyal medya hesabından milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine yönelik dün gece saatlerinde attığı mesajın ardından yeni yök başkanı @erolozvar atandı diye diye dün gece yazmıştım. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok ifadelerini kullandı.

İki bakan düne kadar birbirlerini takip ediyorlardı.

Bunu öngören bir iktidarın ilk yapacağı iş, öğretmenlerin hemen aşılanması olurdu, ama öyle yapılmadı. Selçuk'un, resmi instagram sayfasında yaptığı hamleler dikkat çekiyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan milli eğitim bakanı ziya selçuk, twitter ve instagram hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanı ve meb bakan ziya selçukun sağlık bakanı fahrettin kocayı da takipten çıkması, istifa mı ediyor haberlerini beraberinde getirdi. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok ifadelerini kullandı. Son olarak milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifasına karar vermişler. Ona bir de cumhurbaşkanı'nı takipten çıkardı notunu ekleyince haber daha gizemli bir hal almış. Sosyal medya hesaplarında değişiklik yapan bakan bugün sosyal medyada ziya selçuk'un cumhurbaşkanı erdoğan'ı takipten çıktığı, profilindeki milli eğitim bakanı ifadesini de sildiği iddia edildi. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Milli eğitim bakanı istifa edecek mi? Türkiye gerçekleri mahlasıyla twitter üzerinden muhalif paylaşımlar yapan mustafa aykın isimli kişi, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un birkaç gün içerisinde istifa edeceğini iddia etti. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam ediyor. Ziya selçuk'la birlikte geçmişte talim terbiye kurulu'nda birlikte görev yaptıklarını söyleyen özmen, pazar günü 'eğitim 2018 buluşma' toplantısı vardı. Bakan yılmaz konuşmasında çok sayıda öğretmenin istifasını verdiği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İstifa edeceği söylentilerinin yayıldığının, bazı sosyal medya hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı ve milli. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Taşcıer, yüz yüze eğitimden bu kadar süre uzak kalınması bir kayıp nesil tehlikesi yaratıyor. Neredeyse aralık ayının ortasına geldik hala yaptıkları çalışmalarla ilgili bir bilgi yok, bu koltuklarda oturan insanlar yüzünden ben atanma umuduyla aylardır evde bekliyorum. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair iddialar gündeme düştü.

Sosyal Medyadan Milli Egitim Bakani Ziya Selcuk A Sok Istifa Cagrisi
Sosyal Medyadan Milli Egitim Bakani Ziya Selcuk A Sok Istifa Cagrisi from www.yenicaggazetesi.com.tr
Ziya selçuk'la birlikte geçmişte talim terbiye kurulu'nda birlikte görev yaptıklarını söyleyen özmen, pazar günü 'eğitim 2018 buluşma' toplantısı vardı. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa hazırlığında olduğu ileri sürüldü. Küçükçekmece'de bir açılışta konuşan milli eğitim bakanı i̇smet yılmaz, kaliteli eğitim için bütçemizden çok büyük bir kaynak ayırdık. Bu ne umursamazlık anlamış değilim! Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam ediyor. Mustafa aykın isimli kişinin türkiye gerçekleri isimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım. Sağlıktan ve savunmadan da fazla dedi.

Milli eğitim bakanı (meb) ziya selçuk'un istifa hazırlığı içinda olduğu öne sürüldü.

İstifa edeceği söylentilerinin yayıldığının, bazı sosyal medya hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı ve milli. Selçuk'un, resmi instagram sayfasında yaptığı hamleler dikkat çekiyor. Milli eğitim bakanı istifa edecek mi? Sultan uçar ayrıca marmara üniversitesi rektörü marmara üniversitesi rektörü prof. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un 'istifa' iddiası. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan milli eğitim bakanı ziya selçuk, twitter ve instagram hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanı ve meb bakan ziya selçukun sağlık bakanı fahrettin kocayı da takipten çıkması, istifa mı ediyor haberlerini beraberinde getirdi. Bu ne umursamazlık anlamış değilim! Selçuk, instagram hesabındaki biyosundan milli eğitim bakanı sağlık bakanı fahrettin koca, düne kadar takip ettiği milli eğitim bakanı ziya selçuk'u takipten çıktı. Lütfen sadece bu konu hakkında bilenler cevap yazsın. Ziya selçuk türkiye'deki ölümcül rejim değişikliğinden sonra milli eğitim bakanlığına erdoğan tarafından atandığında insanlar şaşkınlığa uğradı. Bu dehşetengiz habercilik sayesinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un da istifa ettiğinden haberi olmuş.

Ziya selçuk türkiye'deki ölümcül rejim değişikliğinden sonra milli eğitim bakanlığına erdoğan tarafından atandığında insanlar şaşkınlığa uğradı. İstifa edeceği söylentilerinin yayıldığının, bazı sosyal medya hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı ve milli. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medya gündemine oturdu. Medyada çok fazla yer almadı ama orada ziya hoca 'önümüzdeki günlerde zorunlu. Mustafa aykın isimli kişinin türkiye gerçekleri isimli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım.

Milli Egitim Bakani Ziya Selcuk Istifa Haberlerine Aciklik Getirdi
Milli Egitim Bakani Ziya Selcuk Istifa Haberlerine Aciklik Getirdi from www.mebpersonel.com
Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Milli eğitim bakanı ziya selçuk artık istifa etmelidir. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. İki bakan düne kadar birbirlerini takip ediyorlardı. Ziya selçuk'un resmi hesabında milli eğitim bakanı ifadesinin kaldırıldığı ve takip listesinden başta cumhurbaşkanı erdoğan olmak üzere bütün akp'li siyasetçileri takipten çıktığı görüldü. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğine dair iddialar gündeme düştü. Bir bakıyorsunuz, gece yarısı bir bakanı istifa ettirmiş oluyorlar. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok.

Karma eğitim konusunda yapılan yeni düzenlemeye ilişkin karma eğitim kaldırılacak mı? tartışması sürerken, birgün gazetesi yazarı ve eleştirel pedagoji dergisi genel yayın yönetmeni ünal özmen, çarpıcı bir iddiada bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı abdulkadir selvi, milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa edeceği iddiasının doğru olmadığını belirterek, sosyal medya ilginç. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medya gündemine oturdu. İstifa edeceği söylentilerinin yayıldığının, bazı sosyal medya hesaplarından cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile sağlık bakanı fahrettin koca'yı takipten çıkardığı ve milli. Milli eğitim bakanı'nı istifa ettirmiş. Neredeyse aralık ayının ortasına geldik hala yaptıkları çalışmalarla ilgili bir bilgi yok, bu koltuklarda oturan insanlar yüzünden ben atanma umuduyla aylardır evde bekliyorum. Sosyal medya hesaplarında değişiklik yapan bakan bugün sosyal medyada ziya selçuk'un cumhurbaşkanı erdoğan'ı takipten çıktığı, profilindeki milli eğitim bakanı ifadesini de sildiği iddia edildi. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok ifadelerini kullandı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Bu dehşetengiz habercilik sayesinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un da istifa ettiğinden haberi olmuş. Selçuk, instagram hesabındaki biyosundan milli eğitim bakanı sağlık bakanı fahrettin koca, düne kadar takip ettiği milli eğitim bakanı ziya selçuk'u takipten çıktı. Ona bir de cumhurbaşkanı'nı takipten çıkardı notunu ekleyince haber daha gizemli bir hal almış. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.